fredag 17 december 2010

Fredag!

Min älskade lilla Lexus gillar sin matskål.



Idag har jag bakat chokladsnittar. Sofia brukar också baka chokladsnittar, det är bra det att hennes blir 10 gånger godare än mina. Förstår inte vad jag gör för fel?



måndag 6 december 2010

Vit vinter!

Då verkar det som om vi får en vit jul i år om detta väder håller i sig. Hoppas, hoppas!
Idag tog jag och Tuva en liten promenad med Lexus efter att jag hämtat henne från skolan. De är båda väldigt glada i snö. Tuva vill gärna rulla i den och Lexus är fullt upptagen av att äta den. Jag tror dock att det blir lite kallt om hans små tassar. Man kanske borde köpa honom ett par skor, vet dock inte riktigt vad han skulle tycka om det?

Mina godingar!

fredag 3 december 2010

Visdomstanden som inte ger sig!

Har en visdomstand som har spökat till och från de senaste 10 åren. Den här veckan har den gjort det igen. Alla som känner mig vet att jag är fullkomligt livrädd för tandläkaren så det är inte i första taget jag väljer att ringa dit och boka en tid. Idag fick jag dock göra det, så ont gör det just nu. Pulsen har på grund av detta varit skyhög hela morgonen, känner mig oerhört stressad och chansen att jag svimmar när jag kommer innanför dörrarna hos tandläkaren är ganska stor. Får se hur det går, snabbt och smärtfritt hoppas jag.

Nu skall jag mysa med Lexus en stund, han kanske kan få mig lugn.

Citat

Den verkliga uptäcksresan består inte i att söka nya landskap utan i att se saker med nya ögon.
-Marcel Proust-