lördag 9 januari 2010

En härlig vinter dag!

Igår sov Madde och Thea över hos oss. Efter ett febrilt frossande av mat, chips skumraketer och annat gott medan vi tittade på Let`s dance var det dags för våra små prinsessor att sova och då fanns det plötsligt tid för de stora prinsessorna att titta på en riktig chickflick. Vi tittade på "dagboken" som jag i och för sig hade sett förut men den är ju så bra så man kan ju se om den om och om igen utan att den blir tjatig.
Thea, jag och min prinsessa.
Idag tog vi oss ut till "storakullen" för att åka lite pulka. Madde och jag lyckades krocka med varandra o det var så kul, konstigt att det inte gjorde ont.

onsdag 6 januari 2010

2010

Då är det nytt år och detta brukar innebära höga förväntningar på vad det nya året kommer att ha att erbjuda. Hur blir det med konjunkturen egentligen, kommer arbetslösheten att öka och kommer Brad och Angelina att adoptera fler barn osv.

Jag tar en liten stund och ser tillbaka på det året som har passerat.....Det har varit väldigt intensivt och jag vet inte om jag någonsin har hunnit med så mycket på ett år som jag har gjort under 2009. Året började ju med att jag bytte jobb, något som kändes rätt trots att jag trivdes som fisken i vattnet på min tidigare arbetsplats. Jag kände helt enkelt att det var dags att ta sig an nya utmaningar och jag är idag väldigt glad att jag följde magkänslan och att jag vågade för det har blivit hur bra som helst. Jag har lärt mig mycket och jag hoppas att också att jag har tillfört något. Det har varit en del tjänsteresor till England och Italien och de har varit fantastiska och oerhört givande.

En väldigt viktig händelse under 2009 var att lilla Vincent kom till världen och från och med den dagen kunde jag äntligen bära den ärofyllda titeln moster Tania och min prinsessa fick äntligen en kusin.

Semestern i Turkiet var härlig och det kommer förhoppningsvis bli fler resor dit någon gång i framtiden........

Julfirandet var trevligt och min prinsessa hade fantastiskt kul och var överlycklig att få fira jul tillsammans med sin lilla kusin som hon är så mallig över.

Kram!