söndag 30 augusti 2009

Vinnie is here!

Vincent myser.

Min prinsessa är en mycket stolt kusin.


Efterlängtat besök

Idag kommer Sally och Vincent och hälsar på, de skall dessutom sova över. Längtar så efter lilla Vinnie......

torsdag 27 augusti 2009

Manchester!

Jag har varit i Manchester England i ett par dagar på tjänsteresa. Allt har varit toppen och alla möten har flutit på bra. Det har helt klart varit ett par mycket givande dagar. Köpte massor med godis på flygplatsen i Manchester........Mums.

Nä, nu är det dags att hoppa i säng och få sig lite vila.

Natti, natti.

tisdag 25 augusti 2009

Tandläkarbesök

Idag har jag varit på ett tandläkarbesök pga en visdomstand som spökar. Jag fasar för att gå till tandläkaren liksom många andra.......Det är helt enkelt inte kul men vad gör man när man har en visdomstand som har bestämt sig för att vara allmänt besvärlig.

Bortsett från det ovannämnda så har dagen varit bra. Jag har jobbat och efter jobbet tog jag en liten sväng förbi Kicks och hälsade på Sofia.

torsdag 13 augusti 2009

Längtar tillbaka till värmen!

Ja visst längtar jag tillbaka till värmen och bort från regnet och blåsten här hemma. Har lyckligtvis semesterdagar sparade så det kanske kan bli någon lite resa till värmen under hösten.

Vad är det för väder?

Allvarligt talat, var inte vädret bättre på somrarna när jag var liten? Jag kan bara minnas solsken och bad från mina barndoms somrar. Eller var de regninga och gråa, har jag förträngt att det kunde regna flera veckor på sommarloven / semestern som det gör nu för tiden?

I skrivande stund öser regnet ner utanför mitt fönster. Det har åskat hela förmiddagen och så har det blåst en hel del........Det var samma sak igår, regn, regn och mera regn då passade jag på och hyra en film, "en shopaholics bekännelser" som var väldigt kul och ja, man känner igen sig emellanåt.

-T-

söndag 9 augusti 2009

Bilder från Turkiet

Har förmånen att ha föräldrar som för två år sedan impulsivt bestämde sig för att köpa en lägenhet i Side i Turkiet. Det är ju något särskilt med medelhavet, solen och semester. Skulle nog aldrig tänka mig åka charter dit och bo på ett hotell med en massa andra svenskar, danskar och norrmän. Att ha eget är något annat, dessutom tvingas man att klara sig själv på ett annat sätt och att kanske hitta sina egna pärlor. Har haft en underbar vecka. Hyrde även en vattenskoter och åkte med min lilla prinsessa, hon tyckte att det var kanon.
Min prinsessa i mammas och pappas pool.

På stranden!

Vi besökte Antika side som ligger ca 10 minuters bilfärd från mammas och pappas lägenhet.


Min prinsessa kollar in ruinerna.

Här är jag, bilden är tagen i antika Side.

Natalie och jag på stranden på kvällen

Min prinsessa luktar på blommorna.

Min prinsessa och jag i trädgården utanför mammas och pappas lägenhet.


Tack än en gång för alla gratulationer på min födelsedag och tack till alla som ringde till oss i Turkiet på min dag.
Kram: Tania

30-års dagen!

Här kommer bara ett par bilder från kvällen på min 30-års dag.
Kvällen firades tillsammans med familjen och goda vänner.
Nataie och jag

Jag, min vackra prinsessa och vår gode vän Mehmet.


Hemma!

Igår kväll landade vi på Landvetter i Göteborg. Har tillbringat 1 vecka i Side i Turkiet i mammas och pappas lägenhet. Förutom att sola och bada så har jag firat min 30-års dag i värmen. Jag kommer att lägga upp bilder under dagen.

Vill passa på och tacka alla vänner som har hört av sig och gratulerat mig på födelsedagen!

Kram

-T-

torsdag 6 augusti 2009

Status, Turkiet

Njuter av sol och bad i Turkiet!