onsdag 29 juli 2009

En härlig båt tur!


Idag har jag varit ute på sjön tillsammans med Madde, Thea, Bengt och Monica! Hade lyckligtvist tur med vädret........solen lyser, himlen är blå.

lördag 25 juli 2009

Grillat är godast!

Igår bestämde vi att Madde och Thea skulle sova över hos mig och min prinsessa. Vi hyrde film, "Marley och jag" som var väldigt bra. Madde skötte grillen.....Hon går numera under namnet grillmannen Madde.
Vi hade tur med vädret som var riktigt behagligt och hade en jättetrevlig mysig kväll som absolut måste upprepas.
Min prinsessa är så glad och mallig över att Thea har sovit över hos oss.

fredag 24 juli 2009

Jag och min prinsessa har tillbringat veckan i Göteborg hos Sally, Martin och Vincent. Igår kom det fina vädret äntligen fram och då bestämde vi oss för att ta en sväng till Liseberg.
Prinsessan och Martin



Min lilla prinsessa ville bli sminkad.


Vi besökte Lisebergs kaninen

Vincents första åktur blev kaninresan.
Han var mest förtjust i sina egna fötter än av själva åkturen.


Vincent och jag.



Min prinsessa och Martin vann en hel del på chokladhjulet.

Så glada och nöjda!


måndag 20 juli 2009

SEMESTER!

Å vad skönt, nu är det äntligen semester!

onsdag 15 juli 2009

Citat

"We create our own tomorrow by what we dream today"

lördag 11 juli 2009

Underbara Svenska sommar!

Det dåliga vädret har tvingat mig att ta tag i tvätt, strykhögar och städning, men är det inte lite trist? Var är solen och värmen?!

Idag har jag hyrt en film med Edward Norton som heter"Pride and glory" och så har jag köpt en film som jag har sett många gånger hos min underbara väninna Madde som heter: "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". I rollerna ser man Kate Hudson och sexiga Matthew McConaughey. Vill man skratta hysteriskt så skall man absolut se den här filmen. Jag vet i och för sig inte om man behöver så mycket som 10 dagar för att bli av med en del män, man kan ju sätta lite press på dem så brukar de bli förvirrade och sticka ganska omedelbart. Detta gäller givetvis inte alla.........

Till min prinsessa köpte jag Barbie filmen Mermadia som handlar om älvor och en sjöjunfru. Mycket rosa och mycket som glittrar i den filmen så den har verkligen gått hem.

Kram
-T-

fredag 10 juli 2009

Kameran åkte fram!

Var ute på sjön för några dagar sedan. Visst är det vackert!
Så lungt och fridfullt.

Transformers på bio!

Igår var jag, min prinsessa och gode vän Micke på bio. Vi såg på transformers. Jag tyckte självfallet att den var mycket bra. Den hade allt som gör en bra film, för att inte tala om fantastiska special effekter.

Den här veckan har vi haft mycket att göra på jobbet. Tycker att det är kul med ett högt tempo och när arbetsuppgifterna är omväxlande. Är verkligen så oerhört tacksam att jag är på en så bra arbetsplats med trevliga arbetskamrater och bra chefer.

Idag är det ju Fredag och det skall bli skönt att ha lite fredagsmys. Jag och min lilla prinsessa har precis ätit mat och nu ligger vi i soffan och mumsar på kakor.

-T-

torsdag 9 juli 2009

Nackspärr!

Idag vaknade jag med värsta nackspärren. Kan bero på att jag och min prinsessa rör oss mycket i sömnen. Det är så mysigt att sova bredvid min lilla prinsessa även om jag ofta vaknar på morgonen av att jag har hennes ena fot i ansiktet.

Igår gjorde jag och min prinsessa rent i hamstrarnas bur så nu har lille Hamstervill och lilla hamstervilla rent och prydligt omkring sig. Vi bestämde även att om det skulle bli några fler hamstrar så skall de få heta Darth-hamster och prinsessan hamster Lea. Lite inspiration från Star Wars för att döpa kommande hamstrar är aldrig fel.

Idag är det mulet och lite rått ute. Tråkigt för dom som har semester. Hoppas att det blir fint väder snart. Har tittat lite på väderprognosen och det skall väl bli finare väder framåt helgen.

-T-

onsdag 8 juli 2009

Datorköp!

Igår köpte jag mig en ny bärbar dator. En riktigt liten som nästan skulle kunna få plats i handväskan. Perfekt att ha med på semestern och när man är bortrest. Det bästa av allt är att den praktiskt taget väger ingenting.

Igår installerade jag alla program och jag måste medge att jag förvånas över hur smärtfritt det gick med tanke på att jag inte är särskilt teknisk av mig.

Nu är det bara 1,5 vecka kvar till semester och 3,5 vecka till min födelsedag.

tisdag 7 juli 2009

Helgen som gått!

I Fredags hade jag och min föredetta arbetskamrat Inga-Lill bokat bord på Harrys. Vi hade givetvis otroligt trevligt som alltid när vi träffas.

På Lördagen åkte vi till Svalnäs för att sola och bada. Min prinsessas kompis Filippa hängde på. Tjejerna hade jätte kul ihop. På kvällen gick vi på bio för att se Ice age 3 som var hysteriskt rolig så klart.

På Söndagen bar det av till Göteborg där det bland annat fanns lite tid för shopping och god mat som avnjöts på spanska restaurangen La corazon som ligger på avenyn.

fredag 3 juli 2009

En underbar sommar dag!

Igår var jag ute med jobbet. Vi åkte go-kart på eftermiddaggen. Jag kom näst sist!
Omkring 16.00 åkte vi ut på sjön. Vi hade underbart sommarväder och det var en väldigt behaglig temperatur i vattnet.

På väg ut!

Jag och Anna

Andreas och Daniel leker som barn.


Jag och Anna åkte lite vatten scooter.
Anna körde väldigt fort..........
Var inte hemma för än 01.00 så jag är lite trött idag.