måndag 29 juni 2009

Tröööööttttt!

Idag var det inte lätt att ta sig upp på morgonen. Har väl inte sovit så bra med tanke på värmen dessutom har min prinsessas 2 busiga dvärghamstrar sprungit i sitt hjul non stopp hela natten.....

Helgen har främst bestått av att grilla, sola och bada. Har även hunnit med att hyra ett par filmer som var väldigt bra.

-T-

torsdag 25 juni 2009

Prinsessa på jobbet!

Idag är min prinsessa med mig på jobbet. Hon sitter bredvid mig och målar. Hon har hunnit med att hjälpa mig med diverse kontorsgöromål och så har hon åkt truck ute på vårt lager.

torsdag 18 juni 2009

Event på jobbet!

Igår hade vi ett litet event på jobbet för några av våra kunder. God mat, bra musik och trevligt sällskap.

Jag och min arbetskamrat Anna, tidigt på kvällen.

lördag 13 juni 2009

Citat

"Do not fear rejection, only fear never having the courage to try. Do not fear mistakes, only fear not having the power to learn from them. Do not fear life but do fear not having lived at all".

fredag 12 juni 2009

Skolavslutning

Idag var jag på min prinsessas skolavslutning. Tårarna rann ner för kinderna på mig när hennes klass uppträdde. De var så duktiga och min prinsessa var givetvis fantastisk, enastående och bäst!

Efter skolavslutningen frågade jag prinsessan om vi skulle gå äta på någon trevlig restaurang, tänkte att det kunde passa om hon fick välja eftersom det var skolavslutning. Jag hade förhoppningar om att hon skulle önska att vi skulle äta på Italia eller Troja men min vackra prinsessa ville till sin "favorit restaurang" som hon så väl uttryckte, nämligen McDonald`s. Ok, kanske inte riktigt vad jag hade hoppats på men vad gör man inte för sin prinsessa.

Efter det åkte vi till hem till Madde så att min prinsessa och Thea kunde springa av sig lite. De är väldigt bra på att leka och busa och väldigt duktiga på att hoppa Maddes säng och soffa.

Nu skall jag lägga mig o softa en stund och mysa med min lilla prinsessa.
-T-

torsdag 11 juni 2009

Tjohoo!

Nu var det allt bra länge sedan jag skrev något. Här är det fullt upp som vanligt med jobb och annat som skall fixas med. Imorgon är jag hursomhelst ledig. Då skall jag gå på min prinsessas skolavslutning vilket jag givetvis längtar efter.