söndag 31 maj 2009

Nostalgi!

Kommer ni ihåg gruppen London beat och "låten bring out the sun".....Jag hade totalt glömt av den men idag när jag satt och sökte lite på youtube så kom den upp. Jag tyckte mycket om den låten när jag var liten och dansade gärna när den spelades på MTV och på radio. Tyckte även om Rick Astley, han hade två bitar som var riktigt bra......Ja du ljuva 80-tal, vart tog du vägen? Ok, musiken var var bra men modet kan definitivt diskuteras Man skulle ha en silhuett som såg ut som ett V och håret skulle vara permanentat och tuperat på en och samma gång. Även jag följde trenderna vilket jag bittert blir påmind om när jag går igenom fotolådan hemma hos mamma.

När 80-talet var över var det ju 90-tal, rockballadernas era. Lyssnade då gärna på Guns `n roses och Bon Jovi. Köpte en peruk, hade nästan alltid svart skinnjacka och som pricken över i:t en mysdress med långben, Musse eller Mimmi på. Bildbeviset ser ni nedan. Innan någon skrattar så vill jag informera att jag var himla cool och fräck.
Jag är ju helt grym!
Lillsyrran försökte givetvis haka på. Jag var ju alltid så arg för att jag tyckte att hon konstant skulle härma mig. Hittade det här kortet på henne där hon uppenbarligen har skrivit sin autograf.


söndag 24 maj 2009

Citat

"You can come up with many good ideas when you are having a shit"
/Mona Skog

Räcker det alltid med ett förlåt?

Har funderat lite över detta av olika skäl........ För det första så finns det olika sätt att säga förlåt, en annan aspekt är givetvis kroppspråket och blicken. Kommer det verkligen från hjärtat och är personen verkligen ångerfull? Känslan av att säga ett uppriktigt förlåt är bra och känslan av att förlåta någon är ännu större, men.........

Nu kommer jag in på det delikata ämnet av vad jag anser är oförlåtlig. Enligt mig är det när en person som har allt mitt förtroende, som står mig nära och som jag litar på baktalar mig och ljuger mig rätt upp i ansiktet. Detta är för mig en ren förolämpning! Jag tolererar inte att göras till åt löje. Jag är inte dum och tycker inte om att "någon" inte tror att jag vet vad som händer eller vad som försigår bakom min rygg.

Jag vill med detta också skriva att jag inte är något helgon. Jag har gjort många fel men jag sopar dom fan inte under mattan. Jag står alltid för det jag säger och det jag har gjort. Men jag hugger inte mina vänner eller de jag älskar i ryggen när de vänder sig om. Jag tycker att det är ynkligt och patetiskt att vara en "back stabber".

Mitt svar på rubriken är helt enkelt att det inte alltid räcker med ett förlåt!

söndag 17 maj 2009

Stockholm

Den här helgen har tillbringats i Stockholm. Har bott på Elite Plaza på Birger Jarlsgatan. Nu när jag tänker tillbaka på vistelsen så har det varit oerhört trevligt men när vi precis hade anlänt till Stockholm och parkerat bilen i ett parkeringhus mitt inne i stan så tyckte jag inte att det var särskilt bra. Jag och Sergio fastnade nämligen i trappuppgången till parkeringshuset. Jag var givetvis skitarg och hyperventilerade i det trånga trapphuset som inte doftade särskilt gott och inte såg särskilt nystädat ut. Till slut hittade Sergio en dörr som gick att öppna. Det var en himla tur för honom att han gjorde det!
Champagne, jordgubbar och choklad väntade på rummet.



Utsikten från rummet

På kvällen var vi på Wallmans och tittade på showen "Lost in Las Vegas". Showen var jättebra och maten som serverades var mycket god. Vi fick sparris soppa till förrätt. Till huvudrätt valde jag lax och Sergio valde oxfilé Sist men inte minst så var det dax för en desert som bestod av 4 olika små smarriga bakelser. SUPERMUMSIGT.

Jag hann även med att besöka Louis Vuittons nya butik och då passade jag på att köpa mig min alldeles egna Louis Vuitton classic monogram väska, ÄNTLIGEN. Jag har länge drömt om den och det var väldigt nära att jag köpte den i Paris förra året men då hade jag varit tvungen att betala i Euro vilket inte var till min fördel eftersom kronan är så svag.

fredag 15 maj 2009

Änglar och demoner på bio!

Kom precis hem efter att ha varit på bio. Såg på Änglar och demoner och tjohoooo vad bra den var. Den var så spännande och intressant. Rolluppsättningen består bland annat av Tom Hanks, Stellan Skarsgård och en av mina absoluta favoriter Ewan Mcgregor.

Vid tangenterna:
Filmnörden Tania

fredag 8 maj 2009

Charmiga Italien!

Har varit på tjänsteresa i Italien för att besöka en leverantör och för att få teknisk produktutbildning. Jag har bott i staden Codroipo som liggar ca 15 minuters bilfärd från Valvasone och 1 timma från Venedig.

Vädret har varit underbart, kanske lite för varmt emellanåt.

Besöket har givetvis främst bestått av många möten men det har funnits lite tid över för mindre utflykter och trevliga middagar på kvällarna.

Under en morgonpromenad stötte jag helt plötsligt på en påfågel, något som inte händer varje dag. Lyckligtvis så var kameran med.........

Codroipo är en typisk liten Italiensk stad med många mysiga restauranger och vackra gamla hus med fina detaljer.

Codroipo är i Italien känt för sina sparrisodlingar och vingårdar.




Tog en liten kort tur till vackra Venedig. Jag var givetvis överlycklig över att få besöka denna fantastiska plats.

En av många broar.



Venezianska masker.


I Venedig tillåts ingen trafik, man får promenera, åka båt eller gondol.





Visst är det vackert!

Jag åker gärna tillbaka igen.