måndag 30 mars 2009

Familjen Annorlunda

Idag var det bara att gå upp en timma tidigare varken man ville eller ej då det nu är sommartid. På jobbet var det bra, mycket att göra och det tycker jag ju om. Åkte och handlade lite mat efter jobbet och nu sitter jag i soffan och tittar på "familjen annorlunda" som jag och min prinsessa älskar. Jag tycker att det är helt fantastiskt hur dessa familjer lyckas klara av sin vardag med så många barn, aktiviteter, jobb och allt det där som skall skötas i hemmet.

söndag 29 mars 2009

Mozarella paj

Idag har jag träffat min kära väninna Madde. Vi var och shoppade ihop, lika trevligt som vanligt. När vi var klara med shoppingen åkte Madde för att jobba och jag hem för att laga mat. Det blev en mozarella, tomat och spenat paj som faktiskt blev riktigt god.

Dolce & Gabbana

Igår köpte jag mig ett vansinnigt snyggt armbandsur från Dolce & Gabbana. Har ju ett annat armbandsur därifrån sedan tidigare men nu har det kommit lite nya modeller. Lägger in en bild på den vid ett annat tillfälle.

torsdag 19 mars 2009

Förkyld!

Nu har jag varit förkyld i en vecka, har tagit mig upp till jobbet och det har gått bra även om jag har känt mig lite hängig.

Idag åkte jag till högskolan efter jobbet. Vi hade seminarium och så har vi blivit utfrågade av läraren. Jag blev också utfrågad av läraren och jag fick faktiskt beröm av honom för mitt svar vilket givetvis var jättekul.

Nu sitter jag och tittar på debatt på kanal 1 samtidigt som jag knappar på tangenterna.

torsdag 12 mars 2009

Hemma igen!

Har varit på tjänsteresa i England i några dagar för att träffa en av våra leverantörer. Vi har haft möten besökt deras kontor och lagerlokaler. Resan har varit mycket givande och väldigt bra på alla sätt och vis. Vi bodde på ett oerhört mysigt golf hotell i den lilla byn Harlow som ligger ca 45 minuters bilfärd från London.


Vädret var helt enastående och vi kunde fika, äta och dricka afternoon tea på hotellets veranda.


Härligt med grönska, blommor som blommar och en blå himmel.

Mysigt!


Lite bilder på hotellet

Tog en liten promenad en av kvällarna.

Gick förbi en leksaks affär på flygplatsen då och kunde jag inte låta bli att köpa lite saker till min prinsessa som jag naturligtvis saknade oerhört mycket. Är så glad att vara hemma hos min älskling igen.


söndag 8 mars 2009

Musik, film och städning!

Igår kväll tittade vi naturligtvis på melodifestvalen: andra chansen. Måste säga att jag e lite besviken över att BWO inte gick vidare. Tycker att låten är jättefin och så tycker jag att sångaren Martin Rolinski är vansinnigt snygg även fast det inte skall ha med saken att göra om låten skall gå vidare eller ej.

Förutom att helgen främst har kretsat kring städning hemma och melodifestivalen så har vi hunnit med att hyra 2 st filmer. The red baron och Max Payne med Mark Wahlberg som var riktigt bra.

Idag skall jag iväg och se om jag kan köpa nya fönster bänkskivor och att vi förhoppningsvis skall hinna montera upp dessa under dagen. Måste även ta tag i strykhögen, boaring!!!!!!!!!

torsdag 5 mars 2009

Lite av varje!

Idag har det varit så mycket att göra på jobbet, oh my God! Har suttit i möten, telefonen har ringt oavbrutet, frågor hit och frågor dit och helt plötsligt så är klockan jätte mycket och så är det dax att åka hem och så har man på något sätt inte fått något vettigt gjort. Så kan det vara ibland!

Nu när jag är hemma sitter jag och lyssnar på en cd skiva med melodifestivallåtarna från årets tävling. Jag tycker verkligen att det är många bra låtar i år. Har flera favoriter men jag tror starkt på rocklåten 1000 miles som framförs av Heat. Den låten andas verkligen 80 tals rock! Tycker även att BWO:s låt är fin och Agnes låt, love, love, love blir bättre och bättre desto mer man lyssnar på den. Ja just det, EMD:s och Måns Zellmerlövs låtar är också bra.

Har inga särskilda planer för helgen, jag hoppas att jag skall hinna titta på en av mina favoritserier som jag har på dvd nämligen Törnfåglarna. Jag kan bara inte tröttna på den och jag gråter alltid lika mycket varje gång jag ser den och jag kan lova att jag har sett den många gånger. Det är många tårar som har runnit ner för mina kinder på grund av att Richard Chamberlains rollfigur fader Ralph inte kan bestämma sig och vara tydlig angående sina känslor för stackars Maggie som praktiskt taget tillbringar hela sitt liv med hoppet om att Ralph skall välja att leva sitt liv med henne. Vi får se om tiden räcker till i helgen och om det blir några väldigt dramatiska tårar som rinner ner för min kind.

måndag 2 mars 2009

Det gamla köket har ju rivits under helgen. Det blev väldigt rörigt och dammigt hemma. Vi bestämde oss därför för att ta in på hotell natten mellan Söndag och Måndag. Lite konstigt att ta in på hotell i samma stad som man bor men vad gör man i detta renoverings kaos.
Var bara tvungen och ta med en bild på min prinsessas söta resväska som hon packade full med kläder och leksaker eftersom vi skulle sova borta en natt. Visst e den fin!


Här kommer en bild på resultatet av Lördagens shopping.

söndag 1 mars 2009

Tjejdag med min prinsessa!

Nu var det ett tag sedan jag skrev men det har varit en intensiv vecka. Ja ved händer då......Köket håller på och rivas ner, snickaren kommer ju på måndag och monterar upp det nya. Med tanke på att det är lite rörigt hemma på grund av detta bestämde jag och min prinsessa oss för att åka till G-torp och sova över men innan det gjorde vi en snabbvisit i Trollhättan för att shoppa lite. Vi passade även på att äta gott och fika, det blev både cheescace och glass till fikat. Vad gäller shoppandet så köpte jag en tröja, en blus och en ny handväska. Är ju svag för väskor och skor.......

När vi var klara med shoppingen och fikandet åkte vi till G-torp för att lite senare på kvällen titta på melodifestivalen. Ja vad skall man säga Darin var ju där och uppträdde som paus underhållning och allt jag har att säga om det är att jag var helt förtrollad, vilken röst och vilka ögon han har?!